RSS

fikiran yg masih melayang layang..

arini 19 jun 2009..lbh kurg 2 mggu lg kmps akn d bka..ntah apa la nsb yg aku dpt nnt..rsa cm dh bleh agk apa nk jd tp suma org srh aku jgn pts asa n trskn usaha..wpn sbnany smgt yg tggl dlm dada aku nie sayup2 je hehe!!nk x nk aku kna trs kn je la..ats nma maruah yg x sberapa..

dh lma aku x tls blog..nk tls psl rslt n nk luahkn prsn tp malu sgt nk cte kt org..siap bleh buat rekod lg nie..rsany aku sorg je yg pnh dpt rekod rslt cmnie haha!!srnk je tgk org lain dpt rslt msk degree tp aku dok trkontang kanting lg dok cri pn2 nk kuar dr uitm kedah..nsb bdn kn..

aku bru je tau syazwan pn dh ada blog..tue pn dia shout kt ym..klau x smp mati pn aku x tau..trs aku ltk nma dia dlm blog aku..ada 1 post dia tue..dia tls psl ZAFT..igt lg dia kt ZAFt..aku igt dia dh lpa..apa2 hal pn thankz n hope nnt bleh kmpl lg kt mna2..rsany team nie je yg brani tnjk bsr kpala kt pnsyarah..dlu anti gla kt erni ngn prof..ntah apa la slh dorg..

so kpd yg nk msk degree tue..good luck ek..njoy2 n yg plng pntg..jgn lpa tgk transfomers - revenge of the fallen..aku sure x rugi bli tiket tgk cte tue..so slmt menonton semua hehe!!




3 borak2 kosong:

ikeen said...

elek ar beb..smge ko pn berjaye..
kne usaha lebih ket
xmo main2 da..
gpon kitorg da xde..
mybe ko akan lebih focus..hahaha

~ the silent guardian ~ said...

fokus trjadi bla ada kemahuan..
so xda kaitan pn korg ada ke x..
jom g cri keja..dpt gaji joli..

=))

Medayn-XfX system said...

ada brita baik utk anda semua!!
khadiran aku dlm cmment ni memg dh brta baik pn anda semua!!!haha...
cntnue la stdy kt cni..
besh what...byk cbaran...

Post a Comment