RSS

aku x bersalah..srius




apa mksd aku x brslh?haa meh aku cte..blog nie aku x pnh ada niat pn nk buat..tba2 ada sorg gurlz nie srh aku buat..nmany sykn..aku tny dia npe buat blog..dia kta sng lps tnsn hehe!! aku plak?aku bkn nk lps grm@tnsn..aku just ska mnaip..menguji minda aku dlm mengarang ayt2..aku join nie pn sbb rmai membe aku yg join (padahal aku knl aina,kin,ani,keon ngn din je)..

8 borak2 kosong:

ikeen said...

ko mmg sengal..
aku x pnh hasut ko beb..
adui..huhu~..
name ku naik d c2 knp??...
sob..sob..

~ the silent guardian ~ said...

ala..org gla mna ada ngaku dia gla kn..
brbngga la anda di atas kenaikan nma anda..
loh..

=))

ikeen said...

yela..
time kasih kepada y mengarang karangan diatas
dgn meletakkn name shaye..huhu

~ the silent guardian ~ said...

sama2 sy sgt terharu haha!!

=))

miss erhanis said...

trimas!!!! hakhakhak

~ the silent guardian ~ said...

erk ada org lain lak trimas..

=))

khairuLAzwan said...

eh ada nama ku.. keon... keon... keon... keon...

ngah banggga giler ni.. susah betol org nak mention nama aku ni... terima kasih... nanti DIN n IKEEN yang blanje makan bagi pihak aku ye ZULL

~ the silent guardian ~ said...

erk aku cba nk phm kn tp kn aku x phm2 gak..ada sapa2 bleh tlg gtau aku x apa yg keon ngarut nie?ke dia tgh ngigau nk askrim huhu!!

=))

Post a Comment